Start je eigen bedrijf

Timing is everything. Je hebt er vast wel eens van gehoord. Timing is alles. Wist je dat 95% van de bedrijven in de eerste 5 jaar failliet gaat? Geen goed nieuws als je een langdurig residueel inkomen wilt opbouwen!

Met ASEA werk je samen met een post-risk, early momentum-bedrijf. We zijn de riskante opstartfase al ver voorbij, maar met een enorm groeipotentieel voor ons.

ASEA heeft de eerste 10 jaar van haar bestaan de basis gelegd door geloofwaardigheid op te bouwen en haar baanbrekende technologie wetenschappelijk te valideren. Nu zijn we gefocust op wereldwijde groei en zijn we van plan om de omvang van het bedrijf binnen de komende 5 jaar te verdrievoudigen, wat ons naar $ 500 miljoen per jaar brengt. Tijdens deze reis wordt $ 1 miljard aan residuele inkomens uitbetaald aan meer dan 10.000 Associates over de hele wereld.

Wanneer je je aansluit bij een Next Level bedrijf als ASEA, wil je een vergoeding krijgen voor je inspanningen. Het ASEA-compensatieplan is eerlijk en genereus en er is voor elk wat wils. Parttime inkomen. Fulltime inkomen. Zelfs levensstijl inkomen. In totaal zijn er 8 manieren om betaald te worden met ASEA.

Naast het Compensatieplan kunnen ASEA Associates ook in aanmerking komen voor volledig betaalde incentivereizen naar prachtige plekken over de hele wereld. Hawaii, Ierland, Costa Rica, Tahiti, Afrika, Finland om er maar een paar te noemen!

Op dit moment heeft ASEA meer dan $ 800 miljoen aan verkopen behaald, waarbij meer dan $ 350 miljoen aan commissies is uitbetaald. En inmiddels zijn er meer dan 30 leden in de Million Dollar Earners Club. Het beste van alles is dat we nog maar net zijn begonnen!

MEER WETEN?

Denk je dat ASEA de kans kan zijn waarnaar je op zoek bent, of heb je vragen, neem dan contact op!

Je kunt contact met mij opnemen op social media via de links onderaan deze pagina.

Plan een gratis afspraak

Ontdek hoe je je eigen bedrijf start

Start Direct met ASEA

Bestel direct jouw ASEA product, of meld je aan als associate

Stuur een WhatsApp

Heb je een vraag? Stuur me dan een appje

Bezoek mijn pagina

Like en volg mijn Facebook pagina

Bezoek mijn Instagram

Volg mij op Instagram

Connect op LinkedIn

Maak een connectie op LinkedIn

Header image: lookstudio