OverMij

Hoi! Aangenaam kennis te maken, ik ben Ester!

Ik help vrijheid te creëren waar mensen als kind van droomden. Door advies te geven over cellulaire gezondheid, leefstijl en niet op de laatste plaats ondernemen.

Ik woon in Twente, met mijn 2 (van 3) volwassen zoons en hond. Ik hou van reizen en nieuwe mensen ontmoeten. Ik hou me graag bezig met persoonlijke ontwikkeling en nieuwe dingen ontdekken vind ik heerlijk!

Sinds 2014 ben ik ondernemer, eerst parttime naast mijn baan als teamleider. In 2020 ben ik gaan werken met ASEA en sindsdien heb ik  vele levens van mensen mogen veranderen.

Ik werd aangetrokken tot de redoxmoleculen omdat ik in een periode van veel stress zat en lichamelijke ongemakken ervoer. Ik las ervaringen van anderen, zag voor-en na foto’s van mensen die de redoxgel gebruikten en was benieuwd naar het effect van de redoxmoleculen op mezelf.

Door mijn eigen gebruik en dat van mensen en dieren om me heen zag ik opzienbarende resultaten. Het zichtbaar snelle herstel van de huid door de vernieuwing van de huidcellen verbaasde me enorm! Ook voel ik me soepeler en krachtiger. De redox ervaar ik als basis en kracht van mijn zijn en welzijn. Ik raad je aan om met redox te beginnen omdat je je zelf genezend vermogen op zachte wijze ondersteunt. En het is toch prachtig dat je je 15 jaar jonger voelt dan je kalenderleeftijd aangeeft? 

Toen ik net met ASEA begon, verdiepte ik me het ontstaan van veroudering en aftakeling en de rol van redoxsignalering hierbij. Daarmee begreep ik al snel wat voor unieke en gepatenteerde redoxproducten we in handen hebben bij ASEA en volg ik de ontwikkelingen van redoxsignalering op de voet.

Ik er trots op samen te mogen werken met dit unieke bedrijf en mensen over de hele wereld te kunnen helpen te ondernemen vanuit huis en tegelijkertijd hun gezondheid te zien verbeteren.

Wat het fijne is van werken met ASEA is de vrijheid van tijd en plaats in werken. En niemand die zegt dat ik het ‘zò’ moet doen!  Juist zelf kunnen bepalen wanneer, waar en hoe ik iets doe, is geweldig! Daarbij: ik hou ervan anderen te helpen succesvol te zijn op zowel ondernemers-vlak als op persoonlijk niveau.

Ben jij iemand met daadkracht en doorzettingsvermogen? Wil je leren, gecoacht worden en een beter leven creëren voor jou en je naasten? Dan kom ik graag met je in contact over hoe ondernemen met ASEA iets voor jou kan zijn.

MEER WETEN?

Denk je dat ASEA de kans kan zijn waarnaar je op zoek bent, of heb je vragen, neem dan contact op!

Je kunt contact met mij opnemen op social media via de links onderaan deze pagina.

Plan een gratis afspraak

Ontdek hoe je je eigen bedrijf start

Start Direct met ASEA

Bestel direct jouw ASEA product, of meld je aan als associate

Stuur een WhatsApp

Heb je een vraag? Stuur me dan een appje

Bezoek mijn pagina

Like en volg mijn Facebook pagina

Bezoek mijn Instagram

Volg mij op Instagram

Connect op LinkedIn

Maak een connectie op LinkedIn