Over Asea

ASEA is een biotechnologisch bedrijf met wereldwijd bereik. Mensen en principes worden hier boven de uitbetaling gesteld. En dat maakt nogal een verschil! Zoek je een bedrijf dat je kunt vertrouwen, een bedrijf dat je “thuis” kunt noemen, deze heb je zojuist gevonden!

In de afgelopen tien jaar heeft ASEA een bedrijfsteam opgebouwd met meer dan 200 jaar netwerkmarketingervaring. 

ASEA heeft zijn eigen FDA-geregistreerde productiefaciliteit. Dit is de enige plaats ter wereld waar gestabiliseerde Redox-signaalmoleculen buiten het menselijk lichaam worden geproduceerd. Van daaruit wordt het product naar meer dan 30 landen in de wereld verzonden.

De oprichter van ASEA, Verdis Norton, was al gestopt met werken na een enorm succesvolle carrière en leidde miljardenbedrijven, toen hij kennismaakte met de Redox-signaleringstechnologie.

Hij herkende snel het potentieel. Redox Signaling komt het leven van mensen overal ter wereld ten goede. Daarom maakte hij het tot zijn missie om deze krachtige technologie met de wereld te delen.

De ASEA Redox-technologie is misschien wel de grootste doorbraak in de gezondheidswetenschap die we in ons leven zullen zien, en zoals je weet, creëren doorbraken kansen!

De laatste 40 jaar wordt de gezondheids- en welzijnssector gedomineerd door vitamines, antioxidanten, exotische sappen en essentiële oliën. De komende 40 jaar zullen worden gedomineerd door REDOX. En ASEA voert de leiding.

Toen ASEA in 2015 de stichting Advancing Life oprichtte, trachtte het de chronische ziekten aan te pakken die het lijden in stand houden.

Door samen te werken met ervaren wereldwijde organisaties voor een langetermijneffect, voeren de genereuze donoren en vrijwilligersexpedities van de Foundation haar ambitieuze maar eenvoudige missie uit in landen en gemeenschappen die gretig zijn om vooruit te komen.

MEER WETEN?

Denk je dat ASEA de kans kan zijn waarnaar je op zoek bent, of heb je vragen, neem dan contact op!

Je kunt contact met mij opnemen op social media via de links onderaan deze pagina.

Plan een gratis afspraak

Ontdek hoe je je eigen bedrijf start

Start Direct met ASEA

Bestel direct jouw ASEA product, of meld je aan als associate

Stuur een WhatsApp

Heb je een vraag? Stuur me dan een appje

Bezoek mijn pagina

Like en volg mijn Facebook pagina

Bezoek mijn Instagram

Volg mij op Instagram

Connect op LinkedIn

Maak een connectie op LinkedIn